Logo Hardlopen Een goed doel, de Esther Vergeer Foundation, zes sponsors, vier maal tweeënhalve kilometer hardlopen, dertig deelnemende teams en een heleboel vrijwilligers; ziehier dé ingrediënten voor een…

succesvolle eerste Woerdense Estafetteloop.

Voordat Esther Vergeer het startschot loste met het kanon van Schietvereniging Robin Hood, zweepte Fit2Go de boel flink op met een intensieve collectieve warming-up.
Sponsor KPN leverde de start- en finishboog en de Spotify DJ die, samen met spreekstalmeester Jeroen de Graaf, de sfeer er goed in hield.

Burgemeester Molkenboer, niet in hardloopkleding maar in een keurig maatpak vanwege andere verplichtingen die dag, verscheen bij de start maar verklaarde volgend jaar vast zelf ook mee te gaan doen.

De snelste tijd van deze estafetteloop werd neergezet door het supersnelle team ‘Super heroes in training’ van Erik Verkiel, Kevin van Veen en Maurits Peeters.
Slechts 35 minuten hadden zij nodig voor vier rondjes op het parcours op Sportpark Cromwijck. Na afloop was er voor alle deelnemers een blijvende herinnering in de vorm van een medaille.

Foto’s Anno Visser