Logo Voetbal 5 Zeer geslaagd. Dat predicaat verdient het groots opgezette jeugdtoernooi dat de Bodegraafse voetbalclubs ESTO en Rohda afgelopen gezamenlijk hebben georganiseerd.

Daarmee sloten de twee clubs dit voetbalseizoen af.

Verdeeld over de sportparken Kievitsheuvel en Broekvelden kwamen er maar liefst zeshonderd spelers in actie, verdeeld over 45 jeugdteams. Beide clubs hadden bij elkaar ongeveer tachtig vrijwilligers opgetrommeld om alles gladjes te laten verlopen. En dat is gelukt.

Naast het spelen van wedstrijden stond er voor de jeugdige voetballers ook nog een penalty shoot out op het programma. De finalisten kwamen oog in oog te staan met Sparta-doelman Leonard Nienhuis. De profkeeper nam trouwens ook de prijsuitreiking voor zijn rekening. In het kader van ‘de gezonde kantine’ verleende Quint Langerak – van de lokale Jumbo – zijn medewerking bij de levering van fruit, zodat iedereen gezond kon snacken.

Foto: RTV Bodegraven
v.l.n.r.: Doelman Nienhuis (Sparta), Quint Langerak (Jumbo) en namens de toernooicommissie Daniëlle Boekensteijn (Rohda), Corné de Heij en Marc Prins (ESTO).
jeugdtoernooi