Logo KarateOp vrijdagavond 1 september beginnen de Taekwondo-Karate-trainingen voor het nieuwe seizoen weer en iedereen vanaf 6 jaar kan meetrainen. Budoclub Woerden ‘76 heeft in haar 41-jarig…

budobestaan al vele kampioenen geleverd. 66 keer werd de Nederlandse titel opgeëist, 20 keer de Europese en vijf keer de Wereldtitel, maar ook bij Internationale Kampioenschappen werden vele hoofdprijzen in de wacht gesleept.

Om dat hoge peil te handhaven is de budoclub daarom op zoek naar nieuwe leerlingen voor de wedstrijdsport, maar ook leerlingen die de zwarte band wil halen, kunnen zich aanmelden.

Budoclub Woerden ‘76 telt al meer dan dertig dangraadhouders/ zwarte banders en staat staan onder de leiding van Peter Telussa, een zesde dangraadhouder Taekwando/Karate met meer dan vijftig jaar gevecht- en recreatiesport-ervaring in o.a. Judo, Shaolin-Kempo, Thai/Kickboxing, Karate en Taekwondo.

Informatie en/of inschrijven kan elke vrijdagavond vanaf kwart voor zeven in de sportzaal van de PIUS X school aan de Rubensstraat in Woerden.