Logo CVC Reeuwijk In de eerste helft was CVC Reeuwijk zeker niet de mindere van TAVV dat, als nr.12 op de ranglijst, nog jaagt op het kwakkelende Lugdunum om nacompetitie…

te ontlopen. Na een klein half uur kwam TAVV op voorsprong nadat de verdediging van CVC zich te simpel uit positie liet spelen.

Lange tijd bleef het toch kans houden op de gelijkmaker. En die had er moeten komen toen Koopman halverwege de tweede helft een megakans kreeg voor de 1-1. De CVC’er zocht het doel veel te hoog. Kort daarop sloeg TAVV wel toe met 2-0. Die treffer deed CVC Reeuwijk de das om. Het zag geen kans om weer aansluiting te krijgen. In de slotfase voerden de Ter Aarders de marge tegen een geknakt Reeuwijk nog verder op tot 4-0.

CVC zal moeten winnen om van de laatste plaats af te komen. Verliest het, dan is degradatie een feit. Mocht de wedstrijd tegen Nieuwkoop in een gelijkspel eindigen, dan is er in theorie nog een ontsnapping mogelijk. CVC zal dan thuis van DoCoS moeten winnen en Nieuwkoop van TAVV moeten verliezen. En dat is zeker geen ondenkbaar scenario!

Foto: André van Egdom
Joep van Keulen poogt de bal op te vangen
cvc