Logo Politie9In Kamerik is zaterdagnacht rond half vier een 34-jarige taxichauffeur gewond geraakt aan zijn gezicht bij een poging hem te beroven. Dit vond plaats op de Meent, nabij de kruising met de…

van Teylingenweg. Hij had een groep van vijf personen, vier jongens en een meisje, opgehaald op de Laan van Nieuw-Guinea in Utrecht. Eenmaal aangekomen in Kamerik, eisten twee jongens uit de groep geld van de chauffeur. Toen hij dit weigerde sloegen ze hem meerdere keren in het gezicht en gingen er vervolgens vandoor. Er werd geen buit meegenomen. Eén jongen en het meisje uit de groep hebben de chauffeur nog geholpen, maar gingen er kort daarna ook vandoor.

Een ambulance heeft het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij enkele breuken in zijn gezicht te hebben opgelopen. Met hulp van een politiehond is de omgeving afgezocht maar de verdachten werden niet meer gevonden. De twee mannen hadden een blanke huidskleur en droegen zwarte jassen. Een van hen was opvallend dikker dan de ander.

De groep bestond uit vier mannen en een vrouw, allen rond de 20 à 25 jaar oud. De politie roept getuigen die iets gezien hebben zich te melden. Dit kunt u doen door te bellen met het landelijke nummer 0900 8844 onder vermelding van het procesnummer 2018061964.