Logo FC OudewaterFC Oudewater voetbalde zaterdag thuis tegen Aarlanderveen. Na een eerste poging van Aarlanderveen was het initiatief bijna volledig voor de thuisploeg. In de tiende minuut scoorde…

Gijs Kautz in twee pogingen vanaf de strafschopstip. Het neerleggen van Kautz binnen het 16-metergebied leverde in de 18e minuut wederom een strafschop op, Menno Venhof deed wat hij moest doen en scoorde: 2-0.

Remco Schimmel kon na zijn tweede gele kaart vertrekken en binnen een minuut leek de wedstrijd al gelopen, want na een snelle aanval over rechts belandde de bal voor de voeten van Venhof en de 3-0 was een feit in de 27e minuut. In de 34e minuut was het Mike Snel die de 4-0 liet noteren. Een uiterst fraaie steekbal van Jeffrey Brouwer zette Griffioen vrij voor het doel en de 5-0 was een feit in de 49e minuut.

Na een klein uur spelen was een droog schot van Laurens de Vor voldoende om de keeper te verschalken: 6-0. Intussen regende het wel kaarten, met als gevolg dat Aarlanderveen nog twee spelers het veld zag verlaten. Toen ook hun trainer mocht vertrekken was de maat vol en hoog tijd voor de scheidsrechter om het laatste fluitsignaal te laten klinken.