Logo MSVHet begin van de voetbalwedstrijd zondag in Montfoort tussen MSV’19 en Stolwijk was veelbelovend. MSV was de aanvallende partij, Stolwijk kon slechts stug verdedigend stand houden.

Dit tot aan de 22e minuut. Een verre crosspass van Roy Gruters werd door Wouter Scholman in de verre hoek gekopt, doelman van der Stelt kansloos latend: 1-0. Hierna maakte de thuisploeg de fout om niet door te zetten, maar freewheelend de wedstrijd uit te willen spelen. De rust werd gehaald met de uiterst kleine marge van dat ene doelpunt, waardoor de bezoekers uit Stolwijk zicht hielden op een beter resultaat.

In de tweede helft zakte het niveau van de wedstrijd naar bedenkelijk peil. Aan één pass over grote afstand vanuit de verdediging, die door Stolwijker Rick Anker op prima wijze achter doelman Wesley Oostrom werd gewerkt hadden de bezoekers na ruim een uur voetballen voldoende om de hoop om te zetten in feiten: 1-1. Zo’n tien minuten voor het einde van de wedstrijd was er nog een dot van een kans voor Mark Kemp om alsnog de winst in Montfoort te houden, maar de wedstrijd eindigde definitief in 1-1.