Logo VV LinschotenHet startsignaal van de uitgestelde bekerwedstrijd (1/8e finale) was amper gegeven of Linschoten stond al met 0-2 achter in Vlaardingen tegen het sterk spelende Victoria ’04. Linschoten kreeg…

weer moed door Jonathan Antonio die in de 20e minuut voor de 2-1 zorgde, maar binnen de kortste keren betekende een fraaie treffer van de Vlaardingers de definitieve nekslag voor de Linschotenaren. Deze klap kwamen de bezoekers niet meer te boven. Het geloof in eigen kunnen verdween steeds meer naarmate de wedstrijd vorderde.

Ook de rust domineerde Victoria’04 op alle fronten. Linschoten wilde wel, maar liep zich telkens vast in de Vlaardingse muur van verdedigers. Met nog twee tegendoelpunten was de fut er uit bij de gasten. Victoria’04 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en bepaalde de eindstand op 5-1 en gaat door naar de kwartfinale.

Linschoten verkeert in degradatiegevaar, waarop de teleurgestelde trainer Cor Stoof verzuchtte: ‘Als ze nu niet wakker zijn geschud, dan weet ik het ook niet meer.’ Zaterdag krijgt Linschoten de kans om beter spel te laten zien bij de hervatting van de competitie in en tegen Nieuwkoop.