Logo Oudewater Al binnen 30 seconden van de wedstrijd FC Oudewater-Jonathan was het raak voor Zeistenaar Botermans. Hij onderschepte een terugspeelballetje van FC Oudewater-…

rechtsachter Rijsbergen en ging ermee aan de haal. Keeper Van den Heuvel was kansloos: 0-1. Na een dik kwartier moest Sluijs er geblesseerd af, hetgeen tot de nodige omzettingen leidde.

Na een half uur kregen de gastheren hun eerste kansen. Van Sprundel kon na een pass van aanvoerder Venhof niet zijn beste beentje voorzetten en een inzet van Goes kende geen genade in de ogen van doelman Gyina. Daarmee waren de kansen op een gelijkmaker verkeken. De thuisploeg bleef positief en dat werd na de thee al snel bewaarheid.

Van Sprundel was naar de rechtsachterpositie verhuisd en vlak na rust ondernam diezelfde Van Sprundel een imposante rush die de bal voor de voet van Griffioen deed belanden. Op diens inzet bleef de Zeister doelman het antwoord schuldig: 1-1.

Nieuwe blessures maakten opnieuw omzettingen noodzakelijk. Oudewater drong aan, maar kreeg de kous op de kop bij een tegenstoot van Jonathan: 1-2. Toen Miltenburg even later in de fout ging en Jonathan met een intikkertje het derde doelpunt binnenhengelde was de strijd definitief gestreden.

Foto: FC Oudewater
fc oudewater