Logo SC Woerden De wedstrijd tussen SC Woerden en voormalig Rotterdamse hoofdklasser VOC is in een gelijkspel geëindigd. Onder regenachtige omstandigheden probeerde de…

thuisclub direct het initiatief te nemen. Het resultaat was er naar. Chafik Allali wist een prachtige aanval prima af te ronden. Zijn schot in de rechterbovenhoek was onhoudbaar. Na de goal ging het tempo omlaag en de thuisclub liet het initiatief aan de Rotterdammers. Halverwege de tweede helft werd deze instelling afgestraft. VOC benutte een kans niet, maar kort daarna kwam het op gelukkige wijze op 1-1. Bij een door Thijs Attevelt van richting veranderd schot was keeper Dennis Vinken kansloos.

Het tweede bedrijf was nauwelijks begonnen of VOC stond al met 1-2 voor, waardoor de blauw-witten achter de feiten aanliepen en kreeg nauwelijks kansen kreeg op een treffer. Nadat  Thijs Attevelt met een blessure uitviel, leek de ploeg van slag. Het was mede door Ioannis Karafillakis, dat SC Woerden via invaller Antonio Cvetkovic op een keurige en beheerste manier de 2-2 op het scorebord liet zetten.

In het laatste kwartier kon de wedstrijd nog alle kanten op. SC Woerden kreeg mogelijkheden, maar in blessuretijd was het VOC dat de grootste kansen kreeg om de wedstrijd te winnen. Tot twee keer toe kon keeper Dennis Vinken echter onheil voorkwam.

De meningen waren duidelijk: het was een terecht gelijkspel, waarbij beide ploegen de volle winst hadden kunnen pakken. De oordelen over scheidsrechter Wagner waren ook duidelijk. In de week van de scheidsrechter floot de 61-jarige arbiter een prima wedstrijd en wist hij de kaarten op zak te houden.

Foto’s: Anno Visser