Logo OKVZaterdag was de regiofinale in Amersfoort voor turnsters van 12 jaar en ouder. Thirza Hollander van OKV uit Harmelen is junior en turnt in de vijfde divisie. Ze turnde op drie toestellen…

een constante wedstrijd maar ze liet een hele strakke balkoefening zien waar ze ook eerste mee werd van de 36 turnsters. Hierdoor steeg haar punten totaal en Thirza mocht met de derde plaats een bronzen medaille in ontvangst nemen.

Rosa Tol en Sanne van Leeuwen zijn jeugd en turnen ook in de vijfde divisie. Deze turnsters turnden een nette wedstrijd en ook Rosa liet zich van haar beste kant zien op zowel balk als vloer waarmee ze eerste werd van alle turnsters. Rosa kwam op een mooie vierde plaats en mocht ook een bronzen medaille in ontvangst nemen. En Sanne kwam op een mooie 14e plaats terecht doordat ze wat punten op de brug liet liggen.

Marsha Burggraaff is senior en turnt in de vierde divisie. Marsha liet een mooie brugoefening zien waarmee ze zesde werd in een sterk veld van 36 turnsters. Marsha kwam op een 23e plaats terecht. Zowel Thirza, Sanne als Rosa hebben zich geplaatst voor de districtsfinale op 20 mei in Amsterdam.