Logo THORDe korfballers van het Harmelense THOR trokken afgelopen zaterdag richting Utrecht om het Hebbes moeilijk te gaan maken. Een verraderlijke vereniging, want men weet nooit…

wanneer studenten precies echt wakker worden en tot actie overgaan, dus het was zaak voor THOR om direct scherp te zijn, om zo niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

De wedstrijd ging vlammend van start! Iedereen van THOR was direct goed bij de les en dat ontbrak er bij Hebbes, waardoor een riante voorsprong genomen kon worden. Al snel stond het 2 – 8, wat genoeg leek te zijn om de wedstrijd verder rustig uit te spelen.

Dit viel echter niet mee, want naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Hebbes het wedstrijdritme steeds beter onder de knie, maar ook het scorend vermogen, waardoor de Utrechters knap terug kwamen tot 18–18.

Het lukte de Harmelenaren om deze gelijke stand weer uit te breiden naar 18-20. Op de valreep wist Hebbes dit nog met een mooi doelpunt om te zetten naar een achterstand van slechts één punt, maar dat bleek te laat om de wedstrijd nog winnend te kunnen afsluiten en zo kwam THOR weg met hele nipte overwinning.