Logo THORVastbesloten het verlies van vorige week goed te maken, traden de korfballers van het Harmelense THOR deze week op eigen grond in het strijdperk tegen een bekende voor de…

thuisclub: Koveni uit Nieuwegein.

De wedstrijd begon heel flitsend. Snel na het begin stond THOR met 2-0 voor. Helaas kon deze selopatting niet doorgezet worden om van het begin gelijk de wedstrijd te beslissen. Beide ploegen wisten om en om de korf te vinden en daardoor werd de eerste helft afgesloten met een 5-6 achterstand ondanks het vocale geweld van coach Edwin Vermeulen.

Het begin van de tweede helft bleek niet die goede start te kennen die het eerste bedrijf kenmerkte,waardoor er diep in de tweede helft tegen een achterstand werd aangekeken van 8-10.

Maar THOR knokte zich terug tot 13-13 en nam de spanning op het veld serieuze vormen aan. De aanvallen van THOR bleven zonder resultaat, maar Koveni werd mede door toedoen van Bram Looman in toom gehouden. Dit bood veel potentie om de wedstrijd te beslissen en gaf Benjamin Gerritsen de kans om de twee goals te maken die de zege bracht: 15–13.