Logo THORZaterdag was voor THOR het zaak, na enkele nederlagen, het tij tegen Eemvogels te keren. De Harmelense korfballers begonnen matig aan het potje en in een mum van tijd stond de…

thuisploeg achter met 1-5. Die achterstand kon echter niet snel weggewerkt worden, sterker nog, net voor rust had Eemvogels hun voorsprong uitgebouwd naar 3-9. Gelukkig voor THOR besloot Matthias Kuiken in het fluitsignaal dat de rust aankondigde met een fraai afstandsschot te scoren, waardoor er bij de pauze een matige 4-9 op het scorebord stond.

Er stond na de thee een duidelijk sterker team dan in de eerste helft, en dat was aan de score te zien. De achterstand werd verkleind tot 5-9 en de aanvallen van Eemvogels stokten. Waar THOR nogal eens moeite heeft het scoren van doorloopballen, was dit bij Eemvogels wel anders. Elke doorloopbal van de tegenstanders eindigde door de korf en dat resulteerde in een tussenstand van 5-13. Met nog een enkel doelpunt aan Harmelense kant en drie voor Eemvogels werd er uiteindelijk afgefloten met een stand van 6-16.