Logo THOROndanks de mooie rally’s en veel weerstand konden de dames van VTC Woerden niet meer punten pakken tegen de op de tweede plaats staande THOR-dames uit Bergambacht.

Er zat meer in, maar met een punt (gewonnen set) waren de Woerdense dames en coaches al heel blij.

In de eerste set startte VTC sterk, geconcentreerd en enthousiast. Er werd gegaan voor elke bal. De VTC dames gaven de tegenstanders niks cadeau, aan beide kanten werd goed gespeeld. Helaas kon VTC de eerste set niet naar zich toe trekken. Met een spannende slotfase werd de set binnengehaald door THOR (23-25).

In de tweede set wisten de dames van VTC het niveau van de eerste set vol te houden. Ondanks mooie aanvallen, slimme tikballetjes en spectaculaire reddingen werd deze set wederom verloren.

De derde set verliep voor de thuisploeg stroef, er werden niet tot weinig passjes meer gebracht. Met een stand van 13-25 was de derde set snel voorbij.

VTC gaf in de vierde set al de energie die ze nog hadden en THOR dacht de vijf punten al binnen te hebben, maar dat viel tegen. De set werd door de Woerdense dames knap gewonnen met 25-19.