Logo THORAfgelopen zaterdag speelde het Harmelense THOR korfbalteam, de laatste veldcompetitiewedstrijd van dit jaar tegen Vlug& Vaardig uit Amsterdam. THOR wilde in deze wedstrijd…

proberen de eerste punten van de veldcompetitie pakken. Met Marc Veldhuizen als invaller, begon THOR vol goede moed aan de wedstrijd.

Dat de Harmelenaren wilden winnen was meteen duidelijk en na zes minuten stond er een stand van 2-0 op het scorebord. Helaas was dit een duidelijk signaal voor Vlug & Vaardig en namen zij de overhand in de wedstrijd terug. THOR wist in beide vakken niet tot scoren te komen en de ruststand eindigde in 2-8.

Ook in de tweede helft kon THOR zich niet herpakken en met de nodige wissels werd geprobeerd het tij te keren. Helaas bleven de aanvallen van THOR moeilijk en eindigde de wedstrijd in een eindstand van 6-12.

Wederom zijn er, door het matige spel van THOR, geen punten gepakt. Over een aantal weken begint de zaalcompetitie en hoopt THOR betere resultaten te boeken. De doelpunten werden gemaakt door: Matthias Kuiken (3), Marc Veldhuizen (2) en Damaris Kuiken (1).