Logo THORAfgelopen zaterdag stond voor de korfballers de uitwedstrijd tegen Sporting Andijk op het wedstrijdmenu. Bij winst zou er nog een promotiekans inzitten, al was THOR wel afhankelijk van…

resultaten in een andere poule.

Coach Edwin Vermeulen benadrukte dat THOR het eigen spel moesten spelen en vooral scherp moesten zijn. De verdediging onderschepte al snel de bal waardoor de 0-1 op het scorebord kwam. Sporting Andijk wist goed mee te scoren en de Harmelenaren hadden moeite om de aanvallen die werden gecreëerd te belonen met doelpunten en een gat te slaan wat resulteerde in een matige 8-9 voorsprong bij rust.

Met genoeg wilskracht begon THOR aan de tweede helft. Al snel werd de voorsprong uitgebreid naar een gat van 3 doelpunten. Maar toch gaf Sporting Andijk nog niet op en zag kans het gat te verkleinen tot een 13-14 achterstand. THOR bleef dankzij de coach en de wilskracht van de spelers om te winnen toch overeind en wist de wedstrijd uiteindelijk winnend af te sluiten: 13-16!

Na de wedstrijd was het billenknijpen wat de concurrenten gedaan hadden. Eemsvogels speelden hun laatste wedstrijd gelijk en THOR –  als één van de beste nummers twee – promoveert naar de 3e klasse.