Logo THORIn de zaalcompetitie wedstrijd trad THOR 1 zaterdag aan tegen Fluks 1 uit Noordwijk. Thor speelde een wereldse eerste helft als het ging om het creĆ«ren van kansen. Maar het wachten…

was op het eerste thuisdoelpunt.

Lieke Looman vond dat, na 20 minuten en een 2-0 achterstand, tijd worden. Damian van der Neut schoot de eerste gelijke stand op het scorebord. Dit was dan ook meteen het signaal aan het team om zo snel mogelijk de voorsprong te pakken. Na een vakwissel zorgden Lars Catsburg en Mark van Dorssen ervoor dat THOR met een zeer matige 5-3 voorsprong de kleedkamers in ging.

Fluks wist na rust snel de 5-4 te scoren Daarna wist THOR de krappe voorsprong om te zetten in een comfortabele voorsprong van 11-4 dankzij twee schoten van Linde Komduur. Fluks deed nog een laatste wanhoopspoging en noteerde de cijfers 12-6 op het scorebord. Waarna Mark van Dorssen nog twee mooie goals scoorde: 14-6.

Damaris Kuiken werd gewisseld met de goed spelende Fleur van den Bosch en liet een prachtig afstandsschot zien. Daarna liet Lars Catsburg in een mooie combinatie met Mark van Dorssen de eindstand 18-6 vastleggen.