Logo THORVoor THOR Korfbal in Harmelen wordt het een spannend seizoen. Door een aantal opzeggingen zijn de teams minimaal bezet. Dat kan niet anders, want de technische commissie van THOR…

is bang dat anders een team moet vervallen. Het is nu zelfs zo dat slechts één afzegging al kan leiden tot het afgelasten van een wedstrijd.

THOR heeft dus dringend verse aanwas van alle leeftijden nodig. Alle jeugdleden worden uitgenodigd om bij de eerste trainingen een vriendje of vriendinnetje mee te nemen, zodat ze kennis kunnen maken met een sport  waar jongens en meisjes gezamenlijk in het veld of op de zaalvloer staan. Daarmee is korfbal een unieke sport. Meer informatie is te vinden op de website van THOR.

Dit jaar staat in het teken van het 75-jarig bestaan van THOR. Allerlei activiteiten hebben reeds plaatsgevonden zoals een reünie en een receptie. Op 2 september is THOR op de Septembermarkt met een stand aanwezig en wordt er aandacht aan het jubileum besteed. Het feestjaar wordt afgesloten met een zaalwedstrijd in de sporthal waar teams uit de hoofdklasse voor zijn uitgenodigd.