Logo WDS DriebruggenBSC kwamen zaterdag enigszins gespannen op bezoek bij WDS in Driebruggen. Vorig seizoen, ook in de tweede wedstrijd, werd BSC in Driebruggen weggespeeld.

De eerste helft was rommelig, maar er gebeurde weinig. Toch kwam BSC vlak voor rust op voorsprong: een corner werd tussen de palen geschoten maar op de doellijn werd nog redding gebracht en de terugkomende bal werd door BSC tegen de touwen gekopt.

De tweede helft werd een heel andere wedstrijd. BSC was de gehele tweede helft de bovenliggende ploeg. Met af en toe aanvallend voetbal werd WDS van de mat gespeeld. En het duurde dan ook niet lang of de tweede treffer lag tegen de touwen maar werd afgekeurd op aangeven van de grensrechter, volgens BSC onterecht omdat het geen buitenspel was.

Na afloop gaven zowel scheids- als grensrechter hun misser toe. Beide clubs kregen achtereenvolgens een penalty wegens het ten val brengen van de tegenstander binnen het strafschopgebied. Beide penalty’s kwamen echter niet voorbij de keeper. Via een rebound werd het toch 1-1. De penalty van BSC mislukte maar even later werd het toch 1-2 voor de groen-witten, gevolgd door een derde doelpunt tien minuten voor tijd.