Logo Tennis7Dit jaar is het tien jaar geleden dat een klein groepje tennissers in Woerden het idee opvatte om het Woerdens Kampioenschap (WK) tennis te organiseren. Wat begon als een…

gezelligheidstoernooitje met enkele tientallen deelnemers is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toernooi waarbij nog steeds de gezelligheid voorop staat maar waar inmiddels een paar honderd mensen aan meedoen. Het toernooi wordt georganiseerd voor alle tennissers die lid zijn van de tennisverenigingen uit de gemeente Woerden of voor mensen die lid zijn van een andere vereniging maar in Woerden wonen.

Het leuke is dat het toernooi in poules wordt gespeeld en dat je per categorie tenminste twee wedstrijden speelt en je kunt meedoen in het enkel-, dubbel- en/of gemengd dubbelspel. Hhet toernooi zal starten op 2 november en eindigen op zaterdag 12 november. Gedurende de eerste week van het toernooi zal worden gespeeld op de parken van Cromwijck, VEP en TC Woerden. Vanaf woensdag 9 november zal alleen nog worden gespeeld bij Cromwijck, waar ook de finales zullen worden gespeeld.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met 21 oktober. Ga naar www.toernooi.nl voor meer informatie.