Logo UtrechtOok dit jaar wisten zo’n tienduizend bezoekers zaterdag de weg naar de Open Dag bij FC Utrecht te vinden. Ieder jaar is er zo’n Open Dag waarop het nieuwe seizoen feestelijk wordt geopend.

De grote en kleine supporters genoten met volle teugen in en rondom Stadion Galgenwaard van al het leuks dat er te doen en beleven viel. De hitte zorgde slechts voor wat extra zweetparels op de voorhoofden, de sfeer had er geen seconde onder te lijden.

Hét hoogtepunt van de dag was de presentatie van de spelers van het eerste elftal en de belofteploeg in Stadion Galgenwaard. De kopstukken werden één voor één het veld opgeroepen en voorgesteld aan het publiek op de tribune. Ook waren er gratis rondleidingen waarbij een kijkje achter de schermen kon worden genomen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zal FC Utrecht ongetwijfeld in gedachten hebben, want vooral de kinderen kwamen aan hun trekken, voor hen waren er allerlei attracties en optredens. Nog zo’n hoogtepunt voor de jeugd was het maken van selfies met de spelers en de stafleden en het zetten van de handtekeningen. Als het aan de supporters ligt wordt FC Utrecht dit jaar kampioen!