Logo CVC Reeuwijk Afgelopen zaterdag bewees het Ter Aarse TAVV de Reeuwijkers een goede dienst door Nieuwkoop geen enkele winstkans te gunnen. Bij rust was het met…

3-0 voor TAVV al klaar met Nieuwkoop. Daardoor degradeert niet CVC Reeuwijk, maar Nieuwkoop rechtstreeks uit de 2e Klasse. CVC Reeuwijk krijgt zodoende nog een kans via de nacompetitie om het tweede klasserschap voor nog een jaar te verlengen.

CVC Reeuwijk zelf kreeg geen vat op DoCoS. Diep in de eerste helft namen de Leidenaren een 0-1 voorsprong. Dat was op een moment dat de thuisclub nog het uitvallen van Joep van Keulen aan het verwerken was.

In de tweede helft een iets beter DoCoS en een CVC Reeuwijk dat nog loerde op de 1-1. In de slotfase vergrootten de bezoekers de voorsprong tot 0-2. Niet veel later prikte Aksel Koopman nog de eretreffer op het scorebord: 1-2. Ondanks de nederlaag vertrok CVC toch met een tevreden gevoel richting kleedkamer: directe degradatie was afgewend. Zaterdag speelt CVC Reeuwijk thuis in de eerste ronde van de nacompetitie tegen derdeklasser LYRA. Overleeft CVC die ronde, dan komt het uit tegen de winnaar van de wedstrijd VELO-DWO. CVC speelt dan opnieuw thuis.

Foto: André van Egdom
DoCoS in de aanval
cvc