Logo Hengelsportvereniging De Rijnstreek Onder prachtige omstandigheden is op de afgelopen zaterdagochtend door de leden van Hengelsportvereniging De Rijnstreek in de Oude Rijn het jaarlijkse…

clubkampioenschap van Woerden gehouden. Gestreden werd met zowel de vaste als met de werphengel en alle trucs werden uit de kast getrokken om elkaar onderling de sportieve de loef af te steken. Maar of het aan het mooie zomerse weer lag of aan iets anders, feit is wel dat de vangsten erg moeilijk op gang kwamen.

Evenals bij de meeste mensen bij zomerse temperaturen, leek het wel alsof de vis steeds luier werd met aanbijten naar mate de dag vorderde. Desondanks is er toch een aardig visje gevangen en mag maar één visser zich het komende jaar “Kampioen van Woerden” noemen. Winnaar werd Ton van Rooijen met Jaap van der Stoel op de tweede en Steven Harteveld op de derde plaats.

In totaal deden maar liefst 22 leden van de vereniging mee aan dit jaarlijks evenement, waar volgend jaar ongetwijfeld een vervolg op zal worden gegeven.

Foto’s: Anno Visser