Logo MSVHet Montfoortse MSV’19, nummer twee van de ranglijst, voetbalde zondag in Gouda tegen koploper ONA. Nadat beide ploegen in de eerste minuten wat speldenprikjes wisten uit te delen…

was het MSV’19 dat in de vijftiende minuut een voorsprong nam, waarbij Robin Stokman de doelpuntenmaker was, maar de voorbereiding was van Wouter Scholman en Timo Bakker. In het verdere verloop van de eerste helft bleef de Montfoortse formatie een veldoverwicht houden, maar kon het niet meer afstand nemen.

In de tweede helft werd ONA sterker en drong het MSV’19 terug op eigen helft. De geslepen Jaouad Essanoussi wist zijn ploeg op gelijke hoogte te brengen: 1-1. Nog geen twee minuten later was een misverstand in de MSV-verdediging er debet aan dat Youssef Zakri zijn ploeg op een 2-1 voorsprong wist te zetten en leek MSV’19 de wedstrijd in korte tijd volledig weg te geven.

In de eindfase kon het hardwerkend MSV’19 tot tweemaal toe de bal in het Goudse doel werken. De eerste maal werd de goal door scheidsrechter Westhoff afgekeurd vanwege het hinderen van de keeper, maar de tweede maal kon Kjeld Beerthuizen, even tevoren door trainer Sluijk in het veld gebracht als vervanger voor Timo Bakker, de 2-2 eindstand aantekenen.