Alex Redel nieuwe trainer van FC Oudewater
Door het vertrek van hoofdtrainer Harry Akkermans moest FC Oudewater op zoek naar een vervanger en heeft die inmiddels gevonden in de persoon van Alex Redel, zo maakte het bestuur van FC Oudewater op de Nieuwjaarsreceptie bekend.

In het verleden was de 44-jarige Leiderdorper resp. vier jaar trainer bij Koudekerk en twee jaar bij Meerburg uit Zoeterwoude. Bij de laatste club liep het niet naar zijn zin, waardoor de club en hij afscheid van elkaar hebben genomen.

Tot nu toe was hij zonder club en miste toch wel het voetbal, dus de uitnodiging van FC Oudewater kwam als geroepen. Nadat hij was benaderd door FC Oudewater, een club die hij overigens niet kende, heeft hij een goed gesprek gehad en besloot er voor te gaan.

Zijn doel is om komend seizoen met derdeklasser Oudewater op te stomen naar de tweede klasse.

Van Es blijft hoofdtrainer CVC
Boris van Es is ook volgend seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van CVC Reeuwijk. De Bodegraver is nu bezig aan z’n tweede seizoen bij de Reeuwijkers en staat na twaalf wedstrijden met achttien punten op de achtste plaats in de derde klasse A.

Vorig seizoen wist Van Es met een negende plaats CVC Reeuwijk te handhaven in de derde klas van het zaterdagvoetbal. Of ook z’n assistent Ehrhard van Dijk nog een seizoen blijft, is niet bekend.

Koos van Zoest blijft Siveo trouw
Tijdens de Nieuwjaarsspeech kreeg voorzitter Eric van den Hoeven de handen van de geel-blauwen op elkaar, toen hij meldde dat de technische staf voor het komende seizoen intact blijft.

Bij Siveo heerst het besef dat de toch wat moeizame seizoenstart goed verklaarbaar is, mede gelet op het wegvallen van een aantal sterkhouders. De dit seizoen aangetreden hoofdcoach Koos van Zoest is bezig om een nieuw fundament aan te leggen. Zo paste hij al enkele keren heel jeugdige talenten in. En de Zegvelders hebben daar veel vertrouwen in.

Ook leider Hans Bregman blijft Van Zoest komend seizoen ondersteunen.

Vlnr.: Alex Redel, Koos van Zoest en Boris van Es