Logo De MeernZowel de zaterdag- als de zondagselectie van vv De Meern behouden hun trainers Richard Beekink en Joel Titaley het komende jaar. Zondagtrainer Titaley heeft dat bekend gemaakt…

tijdens een trainingskamp in Valkenswaard. Ook Beekink, de trainer van zaterdag-selectie, heeft zijn contract tot zomer 2019 verlengd.

Dat maakte voorzitter Wim Stolwijk bekend op het trainingskamp van de zaterdagselectie in Groenlo/Winterswijk. Beekink kwam afgelopen zomer over van Zwaluwen Utrecht 1911. De Meern-zaterdag staat momenteel op de tiende plek in de 2de klasse en hervat 27 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen CJVV.

Het zondagteam heeft het moeilijk in de derde divisie en staat op de 17e plaats. Contracten verlengen werkte kennelijk aanstekelijk, want het is bekend geworden dat ook aanvoerder Mark den Hartogh, Lejon Cats, Tom Waltman en doelman Joey Swanink volgend seizoen verbonden blijven aan vv De Meern. De vier spelers kwamen in de winterstop met de club overeen om hun verblijf – tot ieders tevredenheid – met nog een jaar te verlengen.