Voetbalvereniging Kamerik is er in geslaagd een nieuwe oefenmeester te vinden als opvolger van Patrick de Ruijter in de persoon van Yoni Sahertian uit Vianen. Sahertian is momenteel hoofdtrainer bij Leerdam Sport ’55 en zal deze club aan het einde van het lopende seizoen na drie jaar inruilen voor Kamerik.

Sahertian heeft zelf op een verdienstelijk niveau gevoetbald in zowel de zaal als op het veld. Na twee seizoenen assistent-trainer te zijn geweest bij Leerdam Sport, staat hij sinds 2018-2019 op eigen benen.

Sportclub Harmelen
Het bestuur van SCH’44 heeft besloten om het contract met Renato Dijksterhuis aan het eind van het huidig seizoen niet te verlengen. Renato Dijksterhuis is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij SCH’44.

In het eerste seizoen stond Renato met zijn mannen ruimschoots aan kop en was promotie naar de derde klasse slechts een formaliteit. Helaas werd de competitie beëindigd door corona en kwam SCH overall enkele punten te kort om alsnog te promoveren.

Uit de tussentijdse evaluatie is vanuit het bestuur naar voren gekomen dat er niet voldoende basis is om tot contractverlenging over te gaan. Toch hoop het bestuur, dat mocht de competitie hervat wordt, Renato alsnog het ambitieuze vlaggenschip naar de derde klasse kan loodsen.

vv Linschoten
De 36-jarige Woerdenaar Pieter Ooms staat ook volgend voetbalseizoen aan het roer bij vv Linschoten. Hoewel er dit seizoen door corona pas slechts vier potjes zijn gevoetbald , was de Woerdenaar er met de clubleiding van Linschoten vrij snel uit.

CVC Reeuwijk
Het bestuur van CVC Reeuwijk meldt dat contract van hoofdtrainer Boris van Es met een jaar wordt verlengd en ook nog een jaar door te gaan met de trainer van Jong CVC, clubman René van Sprang.

Voorzitter Luuk Kwast is erg in zijn nopjes over de verlenging van de samenwerking en ‘dat zegt genoeg over de motivatie, maar ook over de sfeer en het klimaat binnen de club en de selectie van Reeuwijk’, aldus de voorzitter.

Ook hoofdtrainer Boris van Es is verheugd met de verlenging: “Het is jammer dat dit jaar niet verloopt zoals gepland maar zoals bij mijn vorige contractverlenging is er voor mij als trainer niks veranderd. Alle ingrediënten zijn aanwezig om in de top van de derde klasse mee te draaien en ik kan niet wachten om dat te laten zien. De club is in beweging en ik ben blij dat ik daar als trainer onderdeel van mag uitmaken”.

Foto boven: vv Kamerik. Collage: RPL Woerden – Renato Dijksterhuis – Pieter Ooms – Boris van Es