Logo FC UtrechtFC Utrecht heeft Richairo Zivkovic aan de selectie toegevoegd. De 19-jarige spits van Ajax komt op huurbasis naar de Galgenwaard en is de opvolger van de vertrokken Ruud Boymans.

De interesse van de Utrechters was er al een tijdje, maar tot een definitief akkoord tussen beide clubs kwam het steeds maar niet. De spits zelf gaf al eerder aan dolgraag naar stadion Galgenwaard te willen. De Domstedelingen zetten de transfer door nadat een eerdere poging om Tom van Weert te halen mislukte. Die koos voor FC Groningen.

PSV onderneemt nog een ultieme poging om Bart Ramselaar los te weken. Bronnen binnen FC Utrecht melden dat beide partijen nog een keer om tafel gaan, weet het AD. Tot dusver lag het verschil tussen vraag en aanbod ver uit elkaar (minimaal zeven miljoen euro tegenover 3,5 miljoen, plus een bonusconstructie). De Eindhovense landskampioen lijkt nu bereid dieper in de buidel te willen tasten voor de jeugdinternational. Eerder noemde technisch directeur Marcel Brands de mogelijke transfer een gepasseerd station, vanwege de vraagprijs. Desondanks hoopt PSV dat FC Utrecht genoegen neemt met een transferbedrag van rond de vijf miljoen euro, plus een aantal bonussen.