Logo Karate Vorig weekend werd in sporthal Snellerpoort het boksgala the Trials of Woerden gehouden, georganiseerd door Sportcentrum Woerden/Amici MMA.

Vier leden van het Woerdense Sportcentrum gaven hun tegenstanders het nakijken. Dat was als eerste Elkin Ramirez die een uitstekende partij speelde maar tegen alle regels in, in de tweede ronde een vinger van de tegenstander hard in zijn oog kreeg waardoor zijn ooglid scheurde. Daarop werd volgens het reglement de wedstrijd gestaakt, zijn tegenstander gediskwalificeerd en Ramirez met 1-0 tot winnaar uitgeroepen.

Steve Erie had nog een appeltje te schillen met zijn tegenstander die eerder van hem had gewonnen. Als een pitbull vocht hij voor de overwinning en liet niet los voordat zijn tegenstander was uitgeschakeld: 2-0. Derde manĀ  Niek Steenbrink maakte er een potje paalwerpen van door zijn tegenstander als paal te gebruiken. Doordat hij adem te kort kwam kreeg zijn opponent de kans op een paar goede stoten, vervolgens werd het spel wat professioneler en liet Steenbrink zien dat de 3-0 echt verdiend was. Sonny Gallmann liet al meteen zien dat hij fysiek sterker was en won met gemak de 4-0.

Foto’s: Anno Visser