Logo Triathlon Afgelopen verschenen de Bike Center triatleten van de Woerdense atletiekvereniging Clytoneus aan de start van de najaarstriatlon van Bodegraven, als onderdeel voor het…

clubkampioenschap van de triatleten. Het zwemmen werd gedaan in het buitenbad van Zwembad De Kuil. Daarna kon men op de pedalen staan op de provinciale weg richting Nieuwkoop.

Hier stond een stevige zijwind, die ervoor zorgde dat het stuur goed vastgehouden moest worden. Het lopen bleef lekker dichtbij en werd over een aantal ronden uitgesmeerd. Superleuk, want zo konden alle deelnemers elkaar goed in de gaten houden en aanmoedigen.

Op de 1/8 afstand viel Clytoneus goed in de prijzen. Lennart Kleinjans is al het hele seizoen in bloedvorm en ook in deze wedstrijd stond het op de hoogste trede van het erepodium. Hij finishte in 00:57:43. Mandy Verbakel is al net zo goed op dreef dit jaar. Zij wist haar voorsprong na haar sterke zwemonderdeel tijdens het fietsen niet te behouden en finishte als tweede in 01:08:13.

Foto: Jack van Staalduine
Triatlon-team succesvol in Bodegraven
triatlon