Logo Clytoneus Woerden Na koortsachtig rekenen werden afgelopen woensdag de definitieve winnaars van de clubkampioen-schappen van de Bike Center triatleten van Clytoneus bekendgemaakt.

Op de laatste wedstrijd van het seizoen, traditioneel de Run Bike Run bij Clytoneus en op het WTC parcours, was nog fanatiek gestreden om de laatste punten. Het clubkampioenschap wordt opgemaakt via een puntensysteem waarbij ieders beste Run Bike Run, Zwemloop en Triatlon meetellen. Voorwaarde is dat je aan minimaal één wedstrijd van elk hebt deelgenomen.

Bij de heren 30+ scoorde Herman Stelling, net als vorig jaar het hoogste puntentotaal, gevolgd door Marco van Drogenbroek en Erik Visser. De 30+ dames werd als vanouds gewonnen door Gea Boschker. Aafke Smeets was tweede dame en Siepke van den Burg werd de derde dame. De 30+’-ers worden op de hielen gezeten door de jonge garde. Bij de heren < 30 werd Lennart Kleinjans glorieus eerste en kwam hij met zijn totaalscore uit boven Herman Stelling. Bij dames < 30 was Mandy Verbakel degene met de hoogste score.

Foto: PR
clytoneus