Logo OudewaterVanaf de aftrap waren de offensieve bedoelingen van FC Oudewater duidelijk en speelde het spel zich grotendeels af op de helft van Ammerstol. En ook ontbrak het bij de bezoekers…

aan geluk, want maar liefst drie aanvallers kwamen te kort om de voorzet af te maken.

Daarentegen was Ammerstol dicht bij een doelpunt, maar gelukkig stond doelman De Ruyter op zijn post en voorkwam verder onheil. Tussendoor incasseerde Simon la Lau nog een gele kaart voor het spelen van eigen rechter.

Hands binnen de zestien van Tim Goes deed de bal net voor de thee op de stip belanden. Onberispelijk werd het 1-0 voor de thuisclub.

Na een zeer matige eerste helft scoorde Ammerstol opnieuw in de tweede helft. Met drie wissels in één keer zette trainer Akkermans de boel weer op de rit. Na een hele serie hoekschoppen voor FC Oudewater viel uiteindelijk toch dat eerste tegendoelpunt: 2-1.

Kort hierna lag ook de gelijkmaker in het net. Iedereen verwachtte nu dat de Blauw-Roden er alsnog overheen zou denderen, maar vele kansen en kansjes werden er daarna gemist door de Oudewaternaren. Al met al een troosteloze wedstrijd, die zeker ook geen winnaar verdiende.