Logo De MeernUitspanning Door Inspanning ’19 uit Uden kwam op bezoek bij De Meern. In de eerste fase had de thuisclub meer balbezit en was sterker dan UDI’19, maar na een redelijke openingsfase…

zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau.

Na een half uur spelen kreeg Jeffrey O’Brien terecht een gele kaart. Met voor beide ploegen geen punten werd de thee opgezocht. Na de rust kwam Hugo Peters in het veld voor O’Brien. Binnen enkele minuten kreeg UDI dan toch de eerste grote kans dankzij balverlies van Varela.

In de 53e minuut sloeg het noodlot toe. Een voorzet van UDI werd door de gehele achterhoede gemist waardoor de bezoekers de 0-1 kon scoren. Na deze 0-1 daalde het niveau van de wedstrijd naar een dramatisch punt.

De eerste grote kans was voor Peters, toen de keeper een bal losliet. Zijn schot kwam echter tegen een tegenstander aan waardoor deze mogelijkheid verloren ging. Kort daarna wist Peters zijn kans wel te grijpen en was de stand 1-1.

Zowel UDI als De Meernse oranjehemden speelden op een niet hoofdklasse-waardig niveau, maar door twee opvliegingen aan beide zijden is het toch nog 1-1 geworden.