Logo tennisvereniging cromwijck De speelsters en spelers van Tennisvereniging Cromwijck lieten zich afgelopen weekend weer van hun beste kant zien. Met goed tennis en veel vechtlust werd…

Domstad met 7-1 verslagen.

Het Woerdense team heeft de zinnen gezet op die titel. Het siert ze dat op momenten dat het er op aan komt, ze hun beste tennis laten zien – de trainingen werpen hun vruchten af en de vorm is er op het goede moment.

Michal Nevrela begon gespannen aan zijn wedstrijd tegen het 16-jarige talent Elgin Kloeblahl maar was na een paar games helemaal los. Veel tempowisselingen servicedruk leidden tot een 6-2 6-3 winst.

Ilona Somers, sinds ze actief is bij Cromwijck nog zonder verliespartij, had daarvoor het goede voorbeeld gegeven door overtuigend te winnen in twee sets. De oud-jong oranje speelster geeft haar tegenstanders geen kans. Samen met Kika Hogendoorn werd ook de damesdubbel in een hoogstaande wedstrijd in twee sets gewonnen.

De man in vorm, Melvin Hauwert, was na zijn knap gewonnen singel (6-4 6-1), samen met Nevrela onklopbaar in de dubbel. En in de super tie break in de mix was het Hauwert die op beslissende momenten de punten in Woerden hield.

Foto’s: Anno Visser