Logo RPL Actueel Met een bomvol Concordia/Grand salon Plein 7 en een vrijwel vlekkeloos verlopen verslag van de verkiezingsuitslagen in Woerden, kijken de nieuwsredactie en technische staf…

van RPL tevreden terug op de inspanningen van de afgelopen maanden. Voor de tv-uitzending kreeg de omroep hulp van TTS Woerden. Kijkers die in de loop van de avond naar Concordia kwamen complimenteerden na afloop van de uitzending de medewerkers die hadden meegewerkt. Ook burgemeester Victor Molkenboer was tevreden met het resultaat. Lokale omroep RPL startte in november vorig jaar al met de eerste aandacht voor de verkiezingen. De omroep bracht toen korte tv-interviews met de lijsttrekkers.

Ook in de radio-programma’s werden (aspirant)raadsleden regelmatig aan de tand gevoeld over hun partijplannen voor de toekomst. In het politiecaf√© RPL RuitenTroef gingen lijsttrekkers op twee zaterdagen over uiteenlopende onderwerpen in debat en in de week voor de verkiezingen waren diezelfde lijsttrekkers te gast in de studio om het daar over een aantal onderwerpen, in koppels van 2 of 3, tegen elkaar op te nemen.

De komende periode volgt RPL de coalitievorming en doet ook daar verslag van.