Logo Oudewater Op een moeilijk te bespelen ondergrond werd de winterstop vaarwel gezegd en werd er om het ‘eggie’ gespeeld tegen de bezoekers uit Koudekerk die een…

positie in de onderste regionen innemen. De herstart werd geen onverdeeld succes en voor het publiek viel er ook weinig te genieten.

De Oudewaternaren, ondanks dat ze veel sterker oogden dan hun tegenstanders, kropen tweemaal door het oog van de naald. Het spel werd voor het overgrote deel op slechts één helft gespeeld, die van Koudekerk en naarmate de wedstrijd vorderde werd de speelruimte zo mogelijk nog kleiner.

Zoveel doelrijpe mogelijkheden werden door de thuisploeg om zeep geholpen, dat ze niet op twee handen waren te tellen. De meeste aanvallen smoorden in het overvolle centrum van de Koudekerkse verdediging en als er zich al een kansrijke situatie voordeed gaven de spitsen niet thuis.

Het spel van Oudewater was plichtmatig en zonder ook maar enige verrassing. Pas tegen het eind van de wedstrijd kregen de bezoekers doordat er misschien wel meer te halen was dan het ene schamele punt waarvoor zij gekomen waren. De treffers bleven echter uit tot verbazing van de kleumende supporters die aan het vertoonde spel geen warm gevoel overhielden.

Foto: FC Ouderwater
De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Van der Helm. Zij, jawel een dame dus, stond haar mannetje en floot met overwicht
oudewater