Sportlust heeft twee nieuwe versterkingen voor de selectie gepresenteerd. De club heeft zich verzekerd van de diensten Marley Berkvens. De in Woerden geboren Berkvens maakt het komend seizoen de overstap naar de ploeg van trainer Patrick Loenen.

Berkvens speelde in de jeugd o.a. bij Feyenoord. Sinds dit seizoen is hij actief in de hoofdklasse bij concurrent DHSC uit Utrecht. Eerder was hij onder andere actief voor DOVO, Jong NAC en Excelsior Rotterdam. Bij de Rotterdamse club maakte hij zijn debuut in de Eerste Divisie.

Komend seizoen zal ook Kesly den Haag op sportpark Cromwijck in het rood-witte shirt van Sportlust te bewonderen zijn. Den Haag speelde in de jeugd voor Sparta, Feyenoord en Excelsior. Dit seizoen is de aanvaller actief bij DOVO uit Veenendaal in de Derde Divisie.

De in Bodegraven wonende Den Haag was als aanvaller de absolute smaakmaker in het seizoen 2017/2018 van het toen in de derde divisie van het zondagvoetbal acterende De Meern. Hiermee verdiende hij een transfer naar DOVO, vanwaar hij zich komend seizoen zal aansluiten bij de selectie van Sportlust.

Foto: Sportlust ’46 – Links Marley Berkvens en rechts Kesly den Haag