Logo Singelpolo Woerden Afgelopen zaterdag werd in de stralende zon en in heerlijk zwemwater de tweede editie van Singelpolo gespeeld. Verdeeld over twee velden, speelden negen heren…

en vijf damesteams tegen elkaar. Onder aanmoediging van het in grote getallen aanwezige publiek werden er stevige duels uitgevochten en mooie doelpunten gescoord.

Nadat vrijdagavond de brandweer de Singel voor café Victoria had gecontroleerd op voorwerpen in het water werd zaterdagmorgen begonnen met het opbouwen van de velden.

Om drie uur was het tijd voor een waterpolo-clinic waarvoor de jeugdteams en sponsoren uitgenodigd waren. Met een volgeladen veld en onder leiding van de damesselectie trainer/coach Kees Ruijgrok, was dit een groot succes.

Toen om half zes de laatste wedstrijden gespeeld waren kon de balans van de poules opgemaakt worden. In de eerste herenpoule werd ZPC Woerden tweede achter het ongeslagen Niemo van Vliet. In de tweede herenpoule werden de heren van ZPC Woerden 2 ongeslagen kampioen geworden, de jeugd onder de 19 werd tweede en de heren 3 bezette de vierde plek. In de damespoule werden de dames van ZPC Woerden tweede achter het ongeslagen ZPC de Gouwe.

Foto’s: Anno Visser