Logo CVC Reeuwijk Na RCL vorige week, ging CVC Reeuwijk ook tegen het Leidse Lugdunum met ruime cijfers onderuit op het eigen nieuwe kunstgras: 0-3. En daarmee maken…

de Reeuwijkers tot nog toe een harde kennismaking met de tweede klasse. Zowel tegen RCL als tegen Lugdunum wist CVC Reeuwijk zo’n half uur goed mee te komen, maar daarna glipte de concentratie weg en liep de ploeg averij op, die niet meer te repareren viel.

Zo kreeg het slim spelende Lugdunum na ruim een half uur een strafschop en die kwam voort uit een veel te risicovolle actie in het eigen strafschopgebied. De bal ging daardoor op de strafschopstip en daar wist Lugdunum wel raad mee: 0-1.

In de 2e helft pakte CVC Reeuwijk weliswaar de wedstrijd energieker op, maar dwong te weinig af om de Leidenaren nog in problemen te brengen. Sterker nog: Lugdunum gooide al heel snel met twee treffers de wedstrijd in het slot: 0-3. Moedeloos legde CVC Reeuwijk daarna het hoofd in de schoot. Het moet nog even wennen aan het spelen in de tweede klasse en wat daarvoor wordt verwacht.

Foto: André van Egdom
CVC Reeuwijk speelde z’n eerste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Lugdunum op de nieuwe kunstgrasmat van het hoofdveld
cvc