Logo Badminton 2 De competitie voor de Woerdense badmintonvereniging Unicum draait weer. De club heeft maar liefst vijf teams in de regionale competitie spelen. Unicum speelt in de hoofdklasse…

en is daarin voortvarend van start gegaan met twee overwinningen. Zondag werd in Sporthal de Snellerpoort in Woerden met overduidelijke en sprekende cijfers gewonnen van Invictus uit Waddinxveen: 7-1.

De beide dubbelspelen werden gewonnen, dat is altijd lekker beginnen. De dames speelden goed en hadden geen enkel probleem met hun tegenstander. De heren moesten even op gang komen maar toen het eenmaal draaide hadden ze de winst in hun broekzak. Nicole den Daas moest haar single partij opgeven vanwege verloren een spierblessure. Jessica van Dijk daarentegen speelde goed en won haar single.

De singles bij de heren leken een beetje op elkaar: zowel Milan de Graaf als Wilco van Dijk leken sterker dan hun tegenstanders, maar hadden moeite hun overmacht in winst om te zetten. Wilco moest zelfs nog een set afstaan. De beide mix-dubbels werden eenvoudig gewonnen.

Foto: PR/Unicum
Het eerste team van Unicum
39 badminton