Logo Utrecht Urban TrailNa de succesvolle eerste editie keert de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni terug met een gloednieuw parcours. De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling…

van loopervaringen. Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. De eerste opvallende locaties zijn Filmtheater ’t Hoogt en Brasserie de Utrechter inclusief een special ingerichte pop-up store door Muziek Staffhorst Vinyl.

Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie.

De eerste twee locaties bestaan uit Film Theater ‘t Hoogt en Brasserie de Utrechter. Vorig jaar trok het populaire evenement meer dan 3.000 deelnemers. Dit jaar is de limiet gesteld op 5.000 deelnemers.

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Utrecht op een andere manier wil leren kennen, is de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni wederom een absolute must. Het evenement trekt nu al veel belangstelling. Er wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven en dat kan via utrechturbantrail.nl