Logo CVC Reeuwijk De verwachting over een resultaat tegen Valken ’68 was bij CVC Reeuwijk niet groot, ook al door de afwezigheid van twee aanvallers. Opnieuw moest trainer…

Gerard van Ruitenburg improviseren en zo kwam Aksel Koopman samen met de teruggekeerde Sven de Jong in de voorste linie terecht.

Al snel bleek dat Valken een maatje te groot was voor CVC Reeuwijk. De Valkenburgers kregen in de eerste helft een 0-2 voorsprong te pakken, waarbij de CVC-verdediging vrij simpel op het verkeerde been werd gezet. Het was daarna wachten op een grotere voorsprong voor Valken. Maar toch viel onverwacht voor rust nog de 1-2 voor CVC: Aksel Koopman was de Valken-doelman te vlug af waarna hij beheerst scoorde.

De hoop op nog een stunt werd door Valken in de tweede helft snel de grond ingeboord door de 1-3. En na de 1-4 was het Reeuwijkse verzet helemaal gebroken. Bij 1-5 tekende Kevin v.d. Heuvel nog wel voor een eretreffer, maar het slotakkoord was toch weer voor Valken, dat in veel opzichten de stukken betere ploeg was: 2-6.

Foto: André van Egdom
CVC-doelman Rob Verwaal beleefde een drukke middag tegen Valken ’68
cvc