Logo Sportlust Sportlust is afgelopen zaterdag teleurstellend begonnen aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen door te verliezen van vv Sliedrecht. De formatie van trainer…

Patrick Loenen was op diverse posities gewijzigd na het gelijkspel tegen Montfoort. In de negende minuut maakte Patrick Lopes Martins da Veiga na een lange rush een prachtig doelpunt en bracht de stand op 1-0. Het spel van de Rood-witten was degelijk, maar zeker niet sprankelend. De bezoekers konden daar in de eerste helft eigenlijk helemaal niets tegenoverstellen en de thuisclub ging dan ook met een verdiende voorsprong de rust in.

Wat er in de rust door de trainer van vv Sliedrecht is gezegd blijft binnenskamers, duidelijk werd dat zijn woorden veel indruk hebben gemaakt op zijn spelers. Patrick Lopes Martins da Veiga had nog wel een mogelijkheid op de 2-0, maar faalde en het was Sliedrecht dat langszij kwam. Na de verdiende 1-1 kreeg Sportlust een strafschop tegen. Doelman Michael de Leeuw zat nog in de goede hoek, maar kon niet voorkomen dat de bezoekers op 1-2 kwamen.

De laatste twintig minuten drong Sportlust nog wel aan, maar echte kansen kwamen er niet meer.

Foto’s: Anno Visser