Logo Siveo Siveo is het seizoen in Noorden niet best gestart. NSV ’46 was driekwart van de match de bovenliggende partij en trok via een 2-0 ruststand met 4-2 aan het langste eind.

NSV ‘46 kwam gedreven uit de startblokken en Siveo kon daar onvoldoende tegenover stellen. De openingsgoal kon niet lang op zich laten wachten en in de 7e minuut was het al raak. Een mooie Noordense aanval werd met het hoofd verlengd en uiteindelijk ook netjes raak gekopt: 1-0. Nog voor de thee nam NSV ‘46 nog verder afstand toen Erik Streng van dichtbij werd gepasseerd: 2-0.

Na de pauze was er meer evenwicht en kwam Siveo ook enkele keren gevaarlijk door. Het leek zich zelfs nog in de wedstrijd te gaan spelen, toen Luuk Blonk in de 62e minuut profiteerde van chaos in de Noordense defensie: 2-1. Spannend werd het niet, omdat de gastheren een paar minuten later de 3-1 en zelfs ook de 4-1 noteerden. Pas in de slotfase kwam Siveo uit de schulp en toen was er na de 4-2 van Gerwin Verlaan zelfs nog meer mogelijk. Maar dat kwam er niet meer van en zou ook niet terecht zijn geweest.

Foto’s: Dick van den Hoeven