Logo MSVVooral de eerste twintig minuten van de voetbalwedstrijd tegen Vreeswijk lag het initiatief bij MSV’19. Slechts sporadisch kon Vreeswijk er zondag in Montfoort iets tegenover zetten…

maar de MSV-verdediging had overal een antwoord op. Hoe anders verliep de tweede helft.

Een ongeïnspireerd MSV, wat al na drie minuten spelen in de tweede helft een tegendoelpunt moest toestaan vanuit een vrije trap van Vreeswijks specialist Ronald Truggelaar. Van zo’n vijfentwintig meter kegelde deze de bal in de verre hoek van goalie Wesley Oostrom, die, te ver voor zijn doellijn staand, zichzelf kansloos maakte. Vijf minuten later schoot Vreeswijk de wedstrijd in het slot door de 0-2 te scoren, waarbij opnieuw doelman Oostrom er niet goed uit zag.

Voetballend was het door tijdrekken van Vreeswijk voor MSV vrijwel onmogelijk om nog kansen te creëren. Na een kleine tachtig minuten spel was het een kopbal van Truggelaar die de Montfoortse doelman Oostrom te machtig was, waardoor de stand op 0-3 kwam. Seconden voor tijd strooide Vreeswijk nog meer zout in de wonden van MSV door ook nog een 0-4 binnen te lopen.