Van Nispen was een maatje te groot voor CVC Reeuwijk. De Zilkenaren waren het hele seizoen al een klasse apart. Dat CVC Reeuwijk verloor, was wel te verwachten, maar het optische krachtsverschil was zaterdagmiddag wel erg groot. CVC kon aanvallend geen vuist maken.

De aanvallende acties van Moussa Kallisse en Lourens Uiterwijk strandden veelal voortijdig, want ook verdedigend had Van Nispen het goed voor elkaar. Het bleef heer en meester in eigen strafschopgebied en dat was aan de overkant bij CVC wel anders. Bij rust hadden de gasten al een 0-3 voorsprong te pakken. In de tweede helft bleef Van Nispen verder de wedstrijd controleren en breidde de voorsprong nog uit tot 0-4.

Daarna scoorde Moussa Kallisse nog wel een tegentreffer, zodat de nederlaag nog enigszins beperkt bleef tot 1-4. Het deed overigens CVC nog meer pijn te moeten vernemen dat de naaste concurrenten DWO en Zwammerdam punten pakten en zodoende de Reeuwijkers nu op drie punten zijn genaderd. CVC zal nu in de laatste drie  wedstrijden nog flink in de bus moeten blazen om niet terug te vallen onder de nacompetitiestreep.

Foto: André van Egdom  – Joep van Keulen (nr. 10) probeert nog de bal te spelen

Van Nispen maatje te groot voor CVC