Logo Beursvloer1 Ruim 140 bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en serviceclubs waaronder veel nieuwe deelnemers, deden mee aan de…

Beursvloer Woerden op 6 oktober bij Ferm Werk.

Na een ferme slag op de gong door wethouder Hans Haring en directeur Bernhard Drost van Ferm Werk konden de onderhandelingen beginnen. Na iedere match klonk er een slag op gong en na twee uur matchen, onderhandelen en ruilen werd om 18.00 uur de totale maatschappelijke waarde bekendgemaakt. Het is nog niet bekend welke partijen de meest creatieve Beursvloermatch van 2016 hebben gesloten. Naast eeuwige roem in Woerden komt deze match op 24 november in aanmerking voor de landelijke NL Match Award voor de Mooiste Match.

Het doel van Beursvloer is een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen waardoor  tevens de lokale samenleving wordt versterkt. Dit vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft. In de jaren dat de Beursvloer bestaat zijn al tal van interessante deals gesloten. Wat opviel was dat er dit jaar nogal vaak vraag was naar zaalruimte voor verenigingen.

Foto’s: Anno Visser