Logo CVC Reeuwijk Tot driemaal toe maakte CVC Reeuwijk tegen UVS uit Leiden een achterstand goed met 3-3. UVS als grote club was toch maar even in toom gehouden. Na een aantal…

kansen onbenut te laten, waarbij CVC-doelman Rob Verwaal een paar keer knap redde en verdediger Daan Vermeulen ook nog doortastend optrad, stond de 1-0 uiteindelijk toch op het scorebord voor UVS. Een onvermijdelijke nederlaag lag toen voor CVC in het verschiet, dat in Leiden ook nog eens door afwezigheid van Tom Verwaal een beroep moest doen op A-junior Jasper Grootscholten.

Een paar minuten later beleefde Sean Kwinten zijn moment in het eerste van Reeuwijk. Tot zijn eigen verbazing zag de middenvelder hoe zijn schot te machtig was voor UVS-doelman Jesse Haak: 1-1. Van de gelijkmaker genoot CVC niet lang, want nog voor rust stelde UVS orde op zaken: 2-1.

In de tweede helft kreeg CVC na een minuut of zes een vrije schop, die weliswaar door doelman Jesse Haak werd gepareerd, maar op de rebound van Kevin v.d. Heuvel geen antwoord had: 2-2. En weer hield CVC deze stand niet vast: 3-2, maar dankzij een onwaarschijnlijke goal van Aksel Koopman werd het ook nog 3-3.

Foto: André van Egdom
Kevin v.d. Heuvel aan de bal tegen UVS
cvc