Logo VEP Gymnastiek Afgelopen zaterdag waren de jaarlijkse clubkampioenschappen van turnvereniging VEP uit Woerden. Alle Veppers konden laten zien waar zij elke week hard voor…

trainen in de lessen. Voor veel jongens en meisjes was het hun eerst wedstrijd ooit, waardoor er bij velen de zenuwen door hun keel gierden.

Daarnaast streden de selectieturnsters ook om de titel clubkampioen. De selectie deed dit in de vorm van een teamwedstrijd, waardoor alle turnsters per team een mooie podiumplaats wisten te bemachtigen. Eva Blansjaar, Sharon van Schaik, Sarah v.d. Berg en Wendy Schouten mochten op het hoogste schavot plaatsnemen.

Bij de recreanten jongens mocht Marc v.d. Meer op het hoogste treetje plaatsnemen en bij de senioren dames liet Rianne Kon het goud omhangen. De meisjes recreanten mochten twee clubkampioenen, Isabella Mooren en Salome van Steijn, op het gouden podium klimmen.

Ook de meisjes Jong Talenten telde twee clubkampioenen, Yanique Otgaar en Lieke Blommendaal turnden zich naar het hoogste plek op het podium. Ook de kleuters waren in grote getale aanwezig om te laten zien wat zij kunnen en besloten hun ‘voorstelling’ met een gezamenlijk dansje.

Foto’s: Vep Turnen